Patrick Steenaerts

Patrick Steenaerts

Patrick Steenaerts

Gitaar

Studeerde aan de Muziekhumaniora Kindsheid Jesu Hasselt en Jazz-Studio te Antwerpen.

Patrick is actief als freelance gitarist, studiomuzikant, producer, componist en docent aan PXL Music. (Rock School) en de Popweek van Halewynstichting.

Hij speelde onder meer met Johan Verminnen, Kris de Bruyne, Delrue, Eva De Roovere, Placenta plays Placebo, Neeka, Steppe, Toon Walgrave, Laatste Showband….

Bij het eerste – titelloze – album van Steppe, de groep rond zangeres en Klara-presentatrice Lies Steppe, was Patrick Steenaerts het manusje-van-alles. Hij was de multi-instrumentalist, co-songschrijver, arrangeur en producer van dit album. Ook kennen we Patrick Steenaerts als gitarist bij Yevgueni , de groep rond zanger Klaas Delrue, bekend van songs als ‘Morgen komt ze thuis” en ‘Als ze lacht’. Hij speelt ook in “A Linn thing”, de groep met vocaliste/pianiste Lien Schoeters en in Kameel samen met bassist Hans Mullens en drummer Geert Roelofs.

Zijn huidige bands en projecten zijn Kameel, Yevgueni, Johan Verminnen en Delrue. Daarnaast speelt hij in twee duo’s: Tim Finoulst / Patrick Steenaerts, en Julien Tassin / Patrick Steenaerts.

Kijk ook bij :

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief *Klankblad*
Don't miss new updates on your email