Zomerkampen

SUMM SUMMER CAMMPS AT HALEWYN MMUSIC zomer 2019

Cursus Oude Muziek - afgelast

1 juli
- 10 juli
2022
Na lang en grondig overleggen met de verschillende actoren, hebben we beslist de cursus Oude Muziek deze zomer niet te laten doorgaan. Omdat tot hiertoe de regels niet duidelijk zijn om ‘volwaardig musiceren’ en ‘reizen naar het buitenland’ mogelijk te maken voor onze doelgroep. Nog steeds is het o.a. verplicht: • afstand en schermen te voorzien tussen de muzikanten en zangers, • een mondmasker te dragen, • ook aan de tafels mogen er maar 3/4 mensen samen zitten... Dit bevestigde ons het organisatie-team van de Oude Abdij Drongen. We weten dat er versoepelingen aankomen, maar waar en wanneer blijft té onduidelijk en daarom achten we het nodig jullie dit slechte nieuws nu mee te delen. Dit alles maakt immers een grondige voorbereiding van de cursus onmogelijk. We hopen dat we de cursus volgend jaar, begin juli alsnog kunnen heropstarten.
SUMM SUMMER CAMMPS AT HALEWYN MMUSIC zomer 2019

Orkestweek / Jongerenweek

10 juli
- 14 juli
2022
Al ruim 50 jaar organiseert Halewynstichting de orkestweek/jongerenweek: van zondag tot donderdag zingen, musiceren en ontspannen met gelijkgestemde leeftijdsgenoten!
leerlingen muzikanten

Jazzcursus

25 juli
- 31 juli
2022
Er bestaat geen leukere ervaring dan gedurende een week intens samen te werken en te jammen met muzikanten die leven voor jazz en improvisatie. Schakel je niveau een tandje hoger want zo’n week jazz en aanverwante muziekstijlen spelen kan je leven veranderen! De filosofie van het kamp is eenvoudig: we vertrekken vanuit een docentenkorps, samengesteld uit geweldige en inspirerende jazzmuzikanten/docenten, en daar voegen we gretige muziekstudenten aan toe in een niet-competitief, all-inclusive programma.
BJO © Marco Mertens

Jazzcursus optie BJO-Bigband

25 juli
- 31 juli
2022
Een week intens samenwerken en jammen met muzikanten die leven voor big band, jazz en improvisatie. Schakel je niveau een tandje hoger want een week in een big band spelen, begeleid door top-musici uiit het BJO... dat kan je leven veranderen!
14188395_1228203933891639_8658381815266363315_o

POPWEEK

21 augustus
- 26 augustus
2022
Van Funk tot Soul, van Pop, Rock en Ballads tot Latijns-Amerikaans. Er bestaat geen leukere ervaring dan gedurende een week intens samen te werken en te jammen met andere muzikanten. Je kunt met deelnemers van alle leeftijden (uit binnen- en buitenland) je passie delen.

Tijdens de zomermaanden organiseren we muziekcursussen voor beginnende tot gevorderde muzikanten. Deze cursussen zijn ingedeeld naar stijl: van oude muziek, orkestwerken, jazz tot pop en rock.

We hopen je deze zomer te ontmoeten op één van onze cursussen. Meld je vandaag nog aan en overtuig je vrienden mee te komen!